Autamme Sinua ottamaan talousasiat haltuun.

Koulutusta talousasioihin
edullisesti ja laadukkaasti

Aloittavalla yrittäjällä, oman elämänsä rahojen kanssa kamppailevalla tai julkisen sektorin talouskoulutuksesta haaveilevalla on luultavasti muutakin rahanmenoa kuin koulutus, joten hinta-laatu-suhde palveluissamme on aina kohdallaan. Tarjoamme mieluummin suppeita ja sisällöltään laadukkaita täsmäkoulutuksia edulliseen hintaan kuin isoja kalliita koulutuskokonaisuuksia. Tarvittaessa saat henkilökohtaista tukea ilman lisämaksua.

Olen yksityishenkilö,
tarvitsen apua talouteni ylläpitoon
ja olen kiinnostunut raha-asioistani.

Olen julkisen sektorin työntekijä,
tarvitsen apua ja työkaluja
talousosaamiseen työssäni.

Olen aloittava yrittäjä,
kaipaan lisää talousosaamista
ja työkaluja yritystoimintaa varten.

Apua talousasioihin yksityishenkilölle

Mietitkö miten saat oman taloutesi haltuun tai miten voisit ansaita ylimääräisiä tuloja?

Tarjoamme ideoita kunkin oman näköisen elämäntavan saavuttamiseksi rahan näkökulmasta. Autamme sinua saavuttamaan taloudellisen riippumattomuuden, jolloin pysyt elämään taloushuolista vapaata juuri itsesi näköistä elämää. Toisille se voi olla taloudellisesti vakaa perusarki, kun taas toisen haaveena voi olla esimerkiksi puolet vuodesta vaellusreissuilla patikointi.

Palvelut

– verkkokoulutuksia omaan talouteen liittyen
– e-kirjat

Kerromme aina mielellämme lisää palveluistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Apua talousasioihin julkisen sektorin työntekijälle

Toimitko jo julkisen sektorin työntekijänä ja olet mahdollisesti siirtymässä esimiehen asemaan? Uudessa roolissasi tulet tarvitsemaan yhä enemmän talousosaamista, (kuntapuolen) byrokratian sekä lain vaatimusten tuntemusta.

Meiltä saat kaikki talouden perusasiat sekä lisäksi nippelitietoa kuntapuolen talouteen ja toimintaan liittyen. Tarjoamme verkkovalmennusta, joka on jaettu pieniksi teemakokonaisuuksiksi ja voit hankkia tarjonnasta juuri ne osakokonaisuudet, joita tarvitset. Yhden osakokonaisuuden hinta on niin kohtuullinen, ettei se kirpaise, vaikka työantajasi ei olisikaan valmis satsaamaan koulutukseesi ja maksaisit itsesi kouluttamisen omasta kukkarostasi.

Palvelut

– verkkokoulutuksia talouden osa-alueista
– e-kirjoja

Kerromme aina mielellämme lisää palveluistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Apua talousasioihin aloittavalle yrittäjälle

Aloittavalla yrittäjällä on yleensä vahva oman bisneksen osaaminen, mutta taloudesta ei välttämättä ole riittävästi tietoa. Uudessa roolissasi yrittäjänä tarvitset talousosaamista, mutta sinulla ei välttämättä ole mahdollisuutta satsata siihen paljon rahaa tai aikaakaan.

Meiltä saat kaikki perusasiat taloudesta ja raha-asioista yrityksen toimintaan liittyen yhdestä paikasta ja edullisesti. Tarjoamme verkkovalmennusta, joka on jaettu pieniksi teemakokonaisuuksiksi ja voit hankkia vain tarvitsemasi koulutusosat. Yhden osakoulutuksen hinta on niin kohtuullinen, ettei sen maksaminen kirpaise, vaikka raha olisi tiukassa. Tarjoamme tarvittaessa taloussparraamista henkilökohtaisena valmennuksena.

Palvelut

– verkkokoulutuksia talouden osa-alueista
– e-kirjoja
– henkilökohtaista talousvalmennusta etänä

Kerromme aina mielellämme lisää palveluistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Sestertium Consulting Oy palvelee sinua

ma-pe klo 9 -17

Tilaa uutiskirje

Älä jää paitsioon talousasioissa, joten tilaa uutiskirjeemme.