Autamme Sinua ottamaan talousasiat haltuun.

Koulutusta strategisiin talousasioihin edullisesti ja laadukkaasti

Strateginen talous ja talousjohtaminen tarkoittaa talousasioiden kokonaiskuvan tarkastelua. Tämän käsitteen alla niitä arkipäivän asioita ovat esimerkiksi budjetin ja erilaisten laskelmien laadinta sekä talouden raportit ja niiden analysointi. Strateginen talous rakentuu kirjanpidon eli päivittäisten, yksittäisten rahan liikkeiden seurannan päälle. Kirjanpito on kivijalka, mutta strateginen talous muodostaa seinät ja katon talouden taloon.

Aloittavalla yrittäjällä tai julkisen sektorin talouskoulutuksesta haaveilevalla on luultavasti muutakin rahanmenoa kuin koulutus, joten hinta-laatu-suhde palveluissamme on aina kohdallaan. Tarjoamme  sisällöltään laadukkaita täsmäkoulutuksia erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tarvittaessa saat henkilökohtaista tukea ilman lisämaksua.

Taloudesta tavallisesti Miian kanssa

Hei, olen talousvalmentajasi Miia Kiviluoto. Innostun numeroista ja rakastan taulukkolaskentaa. Eipä siis ihme, että olen tehnyt taloudesta itselleni myös uran.

Vahvin ja tuorein osaamiseni on terveydenhuollon talouden johtamisessa sekä sote-uudistuksen valmistelusta sekä paikallisesti että valtiovarainministeriön suunnalla. Minulla on kauppatieteen maisterin tutkinto ja lisäksi olen opiskellut muun muassa laskentatoimea. Kokemusta minulle on karttunut myös controllerina eli numeronikkarina toimimisesta sekä toiminnan tulkkina työskentelystä metsäteollisuuden ja maatalousviranomaisen palveluksessa.

Vapaa-aikaani vietän mielelläni luonnossa ja mukanani kulkee aina niin innokas belgianpaimenkoirani. Kesät vierähtävät mukavasti puutarhassa puuhaillessa ja talvella viihdyn erilaisten käsitöiden parissa. Käsillä tekeminen antaa mukavaa vastapainoa työlleni sekä tietokoneen ääressä istumiselle.

Mutta yksi on varmaa. Tykkään numeroista ja haluan opettaa lukujen ihanuutta myös muille. Kerron talousasioista tavallisin termein ja ymmärrettävästi. Teen numerot ymmärrettäväksi ja autan aukomaan talouden umpisolmuja – rakastan exceliä ja laskelmia puolestasi!

Lähde mukaani intohimostumaan talousasioista!

Olen yrittäjä,
kaipaan lisää talousosaamista
ja työkaluja yritystoimintaa varten.

Etsin talouden osaajaa,
joka voisi auttaa kouluttamaan henkilöstä, auttaa budjetoinnissa tai konsultoida talousasioissa.

Apua talousasioihin yrittäjälle

Aloittavalla yrittäjällä on yleensä vahva oman bisneksen osaaminen, mutta taloudesta ei välttämättä ole riittävästi tietoa. Uudessa roolissasi yrittäjänä tarvitset talousosaamista, mutta sinulla ei välttämättä ole mahdollisuutta satsata siihen paljon rahaa tai aikaakaan. Kirjanpitäjä on parhaimmillaan yrittäjän paras kaveri, mutta jos kaipaat tulkkia tuloslaskelman kanssa, niin meiltä löydät avun tähän!

Meiltä saat kaikki perusopit taloudesta ja raha-asioista yrityksen toimintaan liittyen yhdestä paikasta ja edullisesti. Tarjoamme verkkovalmennusta, joka on jaettu pieniksi teemakokonaisuuksiksi ja voit hankkia vain tarvitsemasi koulutusosat. Yhden osakoulutuksen hinta on niin kohtuullinen, ettei sen maksaminen kirpaise, vaikka raha olisi tiukassa. Tarjoamme tarvittaessa taloussparraamista henkilökohtaisena valmennuksena.

Kaipaatko ihan konkreettista apua laskelmien tekemiseen? Voimme auttaa yksittäisien laskelmien tekemisessä, oli sitten kyse hankkeen kannattavuuslaskelmasta tai ennustepohjan valmistelusta exceliin, jotta tulos olisi helpompi arvioida ihan kesken vuottakin. Voimme rakentaa halutessanne teille yrityksenne näköisen budjetti- ja seurantapohjan exceliin, jota on sitten jatkossa helppo hyödyntää. Kysy meiltä tarjous – saat kiinteähintaisen ehdotuksen, jolloin tiedät varmuudella millaisen laskun tulet saamaan homman valmistuttua.

 Teen numerot ymmärrettäväksi ja autan aukomaan talouden umpisolmuja – rakastan exceliä ja laskelmia puolestasi!

Varaa aika ilmaiseen juttutuokioon

Palvelut

 henkilökohtaista talousvalmennusta ja mentorointia, myös etänä
– autamme yksittäisissä laskelmissa sekä isommissa raportointi- & budjetointiprojekteissa – pyydä tarjous!
– kirjoitamme tilauksesta talousaiheisia artikkeleita ja blogitekstejä – pyydä tarjous!

 

Kerromme aina mielellämme lisää palveluistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

 

Verkkokurssimme löytyvät täältä:

www.taloudestatavallisesti.fi

Etsin talouden osaajaa

Oletko yrittäjä tai julkisen sektorin toimija, joka tarvitsee tilapäistä apua esimerkiksi budjetointiin? Kaipasitpa sitten osaavaa ja luotettavaa tekijää yksittäiseen budjetointihankkeeseen tai muutaman tunnin viikossa apua laskelmien tekemiseen, niin apu saattaa olla yhden puhelun päässä. Tilapäiseen tarpeeseen controller- ja talouspäällikön tehtäviin on saatavissa apua hyvinkin kilpailukykyiseen hintaan. Jutellaan lisää!

Meiltä saat kaikki talouden perusasiat sekä lisäksi nippelitietoa kuntapuolen talouteen ja toimintaan liittyen. Tarjoamme räätälöityjä talouskoulutuksia sekä luentoja kaikenlaisia organisaatioille. Erityinen vahvuutemme on soten talousosaaminen sekä julkisen ja yksityisen puolen talouden erityispiirteet. Yksityiseltä sektorilta julkiselle puolelle siirtyvä controller on vahva asiantuntija, mutta julkisen sektorin erityispiirteet  saattavat aiheuttaa alkuun haastetta. Voimme helpottaa tätä siirtymää talouskoulutuksella, jossa paneudutaan juuri näihin eroavaisuuksiin. Saatavilla on  vakiomuotoinen koulutus, joka voidaan sovittaessa räätälöidä juuri teidän organisaation erityispiirteet huomioivaksi.

Palvelut

– räätälöityjä talouskoulutuksia juuri teidän kunnalle, kuntayhtymälle tai hyvinvointialueelle
– räätälöidyt luennot
– talouden konsultointia ja budjetointiapua

Kerromme aina mielellämme lisää palveluistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Sestertium Consulting Oy | Taloudesta tavallisesti palvelee sinua

ma-pe klo 10 -17