Autamme Sinua ottamaan talousasiat haltuun.

Koulutusta strategisiin talousasioihin edullisesti ja laadukkaasti

Strateginen talous ja talousjohtaminen tarkoittaa talousasioiden kokonaiskuvan tarkastelua. Tämän käsitteen alla niitä arkipäivän asioita ovat esimerkiksi budjetin ja erilaisten laskelmien laadinta sekä talouden raportit ja niiden analysointi. Strateginen talous rakentuu kirjanpidon eli päivittäisten, yksittäisten rahan liikkeiden seurannan päälle. Kirjanpito on kivijalka, mutta strateginen talous muodostaa seinät ja katon talouden taloon.

Aloittavalla yrittäjällä, oman elämänsä rahojen kanssa kamppailevalla tai julkisen sektorin talouskoulutuksesta haaveilevalla on luultavasti muutakin rahanmenoa kuin koulutus, joten hinta-laatu-suhde palveluissamme on aina kohdallaan. Tarjoamme  sisällöltään laadukkaita täsmäkoulutuksia erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tarvittaessa saat henkilökohtaista tukea ilman lisämaksua.

Taloudesta tavallisesti Miian kanssa

Hei, olen talousvalmentajasi Miia Kiviluoto. Innostun numeroista ja rakastan taulukkolaskentaa. Eipä siis ihme, että olen tehnyt taloudesta itselleni myös uran.

Vahvin ja tuorein osaamiseni on terveydenhuollon talouden johtamisessa sekä sote-uudistuksen valmistelusta sekä paikallisesti että valtiovarainministeriön suunnalla. Minulla on kauppatieteen maisterin tutkinto ja lisäksi olen opiskellut muun muassa laskentatoimea. Kokemusta minulle on karttunut myös controllerina eli numeronikkarina toimimisesta sekä toiminnan tulkkina työskentelystä metsäteollisuuden ja maatalousviranomaisen palveluksessa.

Vapaa-aikaani vietän mielelläni luonnossa ja mukanani kulkee aina niin innokas belgianpaimenkoirani. Kesät vierähtävät mukavasti puutarhassa puuhaillessa ja talvella viihdyn erilaisten käsitöiden parissa. Käsillä tekeminen antaa mukavaa vastapainoa työlleni sekä tietokoneen ääressä istumiselle.

Mutta yksi on varmaa. Tykkään numeroista ja haluan opettaa lukujen ihanuutta myös muille. Kerron talousasioista tavallisin termein ja ymmärrettävästi.

Lähde mukaani intohimostumaan talousasioista!

Olen aloittava yrittäjä,
kaipaan lisää talousosaamista
ja työkaluja yritystoimintaa varten.

Olen julkisen sektorin työntekijä,
tarvitsen apua ja työkaluja
talousosaamiseen työssäni.

Olen yksityishenkilö,
tarvitsen apua talouteni ylläpitoon
ja olen kiinnostunut raha-asioistani.

Apua talousasioihin aloittavalle yrittäjälle

Aloittavalla yrittäjällä on yleensä vahva oman bisneksen osaaminen, mutta taloudesta ei välttämättä ole riittävästi tietoa. Uudessa roolissasi yrittäjänä tarvitset talousosaamista, mutta sinulla ei välttämättä ole mahdollisuutta satsata siihen paljon rahaa tai aikaakaan. Kirjanpitäjä on parhaimmillaan yrittäjän paras kaveri, mutta jos kaipaat tulkkia tuloslaskelman kanssa, niin meiltä löydät avun tähän!

Meiltä saat kaikki perusopit taloudesta ja raha-asioista yrityksen toimintaan liittyen yhdestä paikasta ja edullisesti. Tarjoamme verkkovalmennusta, joka on jaettu pieniksi teemakokonaisuuksiksi ja voit hankkia vain tarvitsemasi koulutusosat. Yhden osakoulutuksen hinta on niin kohtuullinen, ettei sen maksaminen kirpaise, vaikka raha olisi tiukassa. Tarjoamme tarvittaessa taloussparraamista henkilökohtaisena valmennuksena.

Tai miltä kuulostaisi oman unelmabisneksen perustaminen? Kaikki kukoistava toiminta lähtee liikkeelle hyvästä suunnitelmasta ja suunnitelman pohjalta tehdyistä laskelmista. Unelmabisneksen perustaja lähtee liikkeelle liiketoimintasuunnitelmasta sekä rahoitus- ja kannattavuuslaskelmista. Ilmaista apua liikesuunnitelman laatimiseen löytyy esimerkiksi Uusyrityskeskukselta. Jos haluat hieman keventää omaa urakkaa alkuvaiheen paperisulkeisissa, niin apua löytyy esimerkiksi verkkokurssiltamme ”Unelmabisnes – starttipaketti”. Starttipaketissa saat valmiit pohjat liiketoimintasuunnitelmalle sekä laskelmilla ja neuvot lomakkeiden täyttämiseen. Tutustu Starttipakettiin tarkemmin täällä.

Kaipaatko ihan konkreettista apua laskelmien tekemiseen? Voimme auttaa yksittäisien laskelmien tekemisessä, oli sitten kyse hankkeen kannattavuuslaskelmasta tai ennustepohjan valmistelusta exceliin, jotta tulos olisi helpompi arvioida ihan kesken vuottakin. Voimme rakentaa halutessanne teille yrityksenne näköisen budjetti- ja seurantapohjan exceliin, jota on sitten jatkossa helppo hyödyntää. Kysy meiltä tarjous – saat kiinteähintaisen ehdotuksen, jolloin tiedät varmuudella millaisen laskun tulet saamaan homman valmistuttua.

Palvelut

– verkkokoulutuksia talouden osa-alueista
– e-kirjoja (tulossa)
– henkilökohtaista talousvalmennusta ja mentorointia, myös etänä
– autamme yksittäisissä laskelmissa sekä isommissa raportointi- & budjetointiprojekteissa – pyydä tarjous!
– kirjoitamme tilauksesta talousaiheisia artikkeleita ja blogitekstejä – pyydä tarjous!

 

Kerromme aina mielellämme lisää palveluistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Apua talousasioihin julkisen sektorin työntekijälle

Toimitko jo julkisen sektorin työntekijänä ja olet mahdollisesti siirtymässä esimiehen asemaan? Uudessa roolissasi tulet tarvitsemaan yhä enemmän talousosaamista, (kuntapuolen) byrokratian sekä lain vaatimusten tuntemusta.

Meiltä saat kaikki talouden perusasiat sekä lisäksi nippelitietoa kuntapuolen talouteen ja toimintaan liittyen. Tarjoamme verkkovalmennusta, joka on jaettu pieniksi teemakokonaisuuksiksi ja voit hankkia tarjonnasta juuri ne osakokonaisuudet, joita tarvitset. Yhden osakokonaisuuden hinta on niin kohtuullinen, ettei se kirpaise, vaikka työantajasi ei olisikaan valmis satsaamaan koulutukseesi ja maksaisit itsesi kouluttamisen omasta kukkarostasi.

Palvelut

– räätälöityjä talouskoulutuksia juuri teidän kunnalle, kuntayhtymälle tai hyvinvointialueelle
– verkkokoulutuksia talouden osa-alueista
– e-kirjoja (tulossa)

Kerromme aina mielellämme lisää palveluistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Apua talousasioihin yksityishenkilölle

Mietitkö miten saat oman taloutesi haltuun tai miten voisit ansaita ylimääräisiä tuloja?

Tarjoamme ideoita kunkin oman näköisen elämäntavan saavuttamiseksi rahan näkökulmasta.

Tarvitsetko apua talouden hallintaan saamiseen – velkaa on kertynyt liikaa, etkä tiedä mistä voisit aloittaa? Talousongelmat voivat tuntua vuoren suuruisilta, mutta älä lamaannu – apua on saatavissa! Ilmaista neuvontaa ja tukea lainojen järjestelyyn tarjoavat mm. kunnan oma velkaneuvonta sekä Takuusäätiö. Näihin on jonoa, mutta aika kannattaa käydä hyödyksi perehtymällä valmiiksi omiin raha-asioihin – missä voisi säästää ja voisitko kenties ansaita lisätuloja. Vinkkejä oman talouden parantamiseen löydät esimerkiksi blogistamme ja ilmaiseksi saatavilla olevien velkaneuvojien sivuilta. Halutessasi voimme auttaa myös henkilökohtaisella neuvonnalla talousongelmien nujertamiseksi. Varaa aika maksuttomaan 30 minuutin keskusteluun, jossa voimme kartoittaa tilannettasi ja yhdessä miettiä, mikä olisi paras tapa edetä. Ajan voit varata Ota yhteyttä-painikkeen kautta. Ilmainen keskustelutuokio ei sido sinua mihinkään jatkossa.

Autamme sinua saavuttamaan taloudellisen riippumattomuuden, jolloin pysyt elämään taloushuolista vapaata juuri itsesi näköistä elämää. Toisille se voi olla taloudellisesti vakaa perusarki, kun taas toisen haaveena voi olla esimerkiksi puolet vuodesta vaellusreissuilla patikointi. Tulossa ekirja! Autamme myös henkilökohtaisella valmennuksella tavoitteiden saavuttamisessa. Varaa aika maksuttomaan 30 minuutin keskusteluun, jossa voimme käydä yhdessä läpi tavoitteitasi. Halutessasi jatkamme yhteistyötä yhdessä, mutta voit myös käyttää pelkän ilmaisen keskusteluajan ilman jatkositoumuksia. Ajan voit varata Ota yhteyttä-painikkeen kautta.

Palvelut

– henkilökohtainen talousvalmennus – ilmainen 30 min aloituskeskustelu
– verkkokoulutuksia omaan talouteen liittyen (tulossa)
– e-kirjat (tulossa)

Kerromme aina mielellämme lisää palveluistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Sestertium Consulting Oy palvelee sinua

ma-pe klo 10 -17

Saa taloustulkin parhaat vinkit

Älä jää paitsioon talousasioissa, joten tilaa uutiskirjeemme.