Lataa tästä ilmainen budjetin tarkistuslista ja pikaopas

Budjetin laatimisen ei tarvitse olla hankalaa. Tähän ilmaiseen oppaaseen on kerätty vinkkejä, miten teet yrityksellesi budjetin helposti ja nopeasti.

Missioni on tehdä taloudesta hauskaa ja helppoa mm. valmiiden laskelmapohjien ja käytännöllisten työkirjojen avulla. Sama hauskuus ja helppous pätee myös tähän ilmaiseen oppaaseen.

Oppaassa on kattava tarkistuslista budjetin eri vaiheista ja malli, jonka avulla teet simppelin budjetin yrityksellesi. Ota vinkit käyttöön ja tee nopeasti ilman suuria laskelmia budjetti yrityksellesi.

Oppaan tarkistuslistan avulla varmistat myös, ettei mikään olennainen osa-alue jää vaille huomiota.

 

Taloudesta tavallisesti Miian kanssa

Hei, olen talousvalmentajasi Miia Kiviluoto. Innostun numeroista ja rakastan taulukkolaskentaa. Eipä siis ihme, että olen tehnyt taloudesta itselleni myös uran.

Vahvin ja tuorein osaamiseni on terveydenhuollon talouden johtamisessa sekä sote-uudistuksen valmistelusta sekä paikallisesti että valtiovarainministeriön suunnalla. Minulla on kauppatieteen maisterin tutkinto ja lisäksi olen opiskellut muun muassa laskentatoimea. Kokemusta minulle on karttunut myös controllerina eli numeronikkarina toimimisesta sekä toiminnan tulkkina työskentelystä metsäteollisuuden ja maatalousviranomaisen palveluksessa.

Vapaa-aikaani vietän mielelläni luonnossa ja mukanani kulkee aina niin innokas belgianpaimenkoirani. Kesät vierähtävät mukavasti puutarhassa puuhaillessa ja talvella viihdyn erilaisten käsitöiden parissa. Käsillä tekeminen antaa mukavaa vastapainoa työlleni sekä tietokoneen ääressä istumiselle.

Mutta yksi on varmaa. Tykkään numeroista ja haluan opettaa lukujen ihanuutta myös muille. Kerron talousasioista tavallisin termein ja ymmärrettävästi. Teen numerot ymmärrettäväksi ja autan aukomaan talouden umpisolmuja – rakastan exceliä ja laskelmia puolestasi!

Lähde mukaani intohimostumaan talousasioista!

Sestertium Consulting Oy | Taloudesta tavallisesti palvelee sinua

ma-pe klo 10 -17