Tule mukaan ilmaiselle luennolle

Budjetin laatimisen ei tarvitse olla hankalaa. Suurin osa pienyrittäjistä pärjää tällä Simppelillä budjetilla, joka valmistuu nopeasti ja on helppo oppia tekemään.

Tällä käytännönläheisellä luennolla käymme läpi Simppelin budjetin tekemisen vaihe vaiheelta. Luennon opit on heti hyödynnettävissä omassa yrityksessäsi.

Luento pidetään TO 9.11.2023 klo 18.00-19.00 ja siitä tulee tallenne.

Ilmoittaudu nopeasti, sillä live-paikkoja on vain rajallinen määrä.

Luento on ensimmäinen osa yrittäjän taloustaidot-luentosarjasta. Jatkoluennot ovat maksullisia. Lue lisää: LINKKI

Taloudesta tavallisesti Miian kanssa

Hei, olen talousvalmentajasi Miia Kiviluoto. Innostun numeroista ja rakastan taulukkolaskentaa. Eipä siis ihme, että olen tehnyt taloudesta itselleni myös uran.

Vahvin ja tuorein osaamiseni on terveydenhuollon talouden johtamisessa sekä sote-uudistuksen valmistelusta sekä paikallisesti että valtiovarainministeriön suunnalla. Minulla on kauppatieteen maisterin tutkinto ja lisäksi olen opiskellut muun muassa laskentatoimea. Kokemusta minulle on karttunut myös controllerina eli numeronikkarina toimimisesta sekä toiminnan tulkkina työskentelystä metsäteollisuuden ja maatalousviranomaisen palveluksessa.

Vapaa-aikaani vietän mielelläni luonnossa ja mukanani kulkee aina niin innokas belgianpaimenkoirani. Kesät vierähtävät mukavasti puutarhassa puuhaillessa ja talvella viihdyn erilaisten käsitöiden parissa. Käsillä tekeminen antaa mukavaa vastapainoa työlleni sekä tietokoneen ääressä istumiselle.

Mutta yksi on varmaa. Tykkään numeroista ja haluan opettaa lukujen ihanuutta myös muille. Kerron talousasioista tavallisin termein ja ymmärrettävästi. Teen numerot ymmärrettäväksi ja autan aukomaan talouden umpisolmuja – rakastan exceliä ja laskelmia puolestasi!

Lähde mukaani intohimostumaan talousasioista!

Sestertium Consulting Oy | Taloudesta tavallisesti palvelee sinua

ma-pe klo 10 -17