Unelmabisnes – starttipaketti

Haaveiletko oman yrityksen perustamisesta?

Sinulla on jo kenties idea bisneksestä, mutta aloitukseen liittyvä paperisota hirvittää. Netistä löytyy paljon tietoa, mutta sen etsiminen vie aikaa. Liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat aiheuttaa jo ajatuksena lähes etovan olon tai inhon väristyksiä. Lykkäät starttirahan hakemista ihan jo kammoksuttavan paperisodan takia.

 Liiketoimintasuunnitelmasta ja sen laatimisesta löytyy melko helposti ohjeita, mutta laskelmien tekemiseen ei tunnu löytyvän apua. Termit vain vilisevät silmissä – käyttöpääoma, liikevaihto, myyntikate… – ja äkkiä alkaa tuntua kuin lukisi vieraskielistä tekstiä. Yksinkertaisetkin asiat alkavat tuntua jotenkin mutkikkailta, koska aivot tuntuvat menevän jumiin oudoista termeistä ja starttirahahakemuksen rivien vilistäessä silmissä. Alat ehkä jopa miettiä, että onko se oma unelmabisnes tämän kaiken vaivan arvoista.

 Mitä jos voisit päästä helpommalla – tarvittava tieto jo valmiiksi etsittynä ja neuvot, joiden avulla pystyt viemään oman unelmabisneksen paperille liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien muodossa? Kuinka arvokasta tällainen apu olisi juuri Sinulle, se kaikki säästetty aika? Tai että vältät epävarmuuden siitä, että osasitko laatia ne laskelmat edes sinne päin?

 Kuinka arvokasta olisi, jos saisit avuksesi oman taloustulkin, joka kertoo sinulle mitä kaikki termit tarkoittavat – selkeästi ja yksinkertaisesti? Ja saisit myös valmiit pohjat, joiden avulla liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien teko on yksinkertaista – sinun tarvitsee vain noudattaa ohjeita ja täyttää pohjat. Ja näin helposti sinulla on oman unelmabisneksen starttipaketti valmiina: liiketoimintasuunnitelma ja kattavat laskelmat.

Unelmabisnes – starttipaketti

verkkokurssi

Nyt sinun on mahdollisuus ostaa verkkokurssi, joka ratkaisee kaikki nämä haasteet. Verkkokurssin vetää talousvalmentaja ja taloustulkki Miia Kiviluoto. Miialla on kauppatieteen maisterin tutkinto ja yli 20 vuoden työkokemus erilaisista vaativista talouden asiantuntija- ja johtamistehtävistä.

 Tämän verkkokurssin täytyy maksaa hurjasti, eikös? Ei todellakaan. Nyt sinun on mahdollista kokeneen asiantuntijan apu todella edullisesti – vain 119 € hintaan valmiit pohjat liiketoimintasuunnitelman, laskelmien ja hinnoittelun laatimista varten ja video-opastus pohjien täyttämisestä. Lisäksi bonuksena saat verkossa toteutettava live-tapaaminen, jonka aikana voit saada vastauksen juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin – tämän bonuksen arvo jo pelkästään on 150€!

 Verkkokurssi alkaa 1.8.2022 klo 10.00. Ja koska minä juhlin synttäreitäni kurssia edeltävällä viikolla, niin koodilla SYNTTÄRIT saat 50% hinnasta pois 26.-31.7.2022 välisenä aikana – toimi heti!

Verkkokurssilla saat mm.

Unelmabisneksen starttipaketti-verkkokurssi auttaa tekemään mutkikkaalta kuulostavat liiketoimintasuunnitelmat, kannattavuuslaskelmat ja lomakkeiden täytön yksinkertaisemmaksi.

 Kurssilla saat käyttöösi valmiit pohjat liiketoimintasuunnitelmalle, rahoitus- ja kannattavuuslaskelmille sekä tuotteiden & palveluiden hinnoitteluun. Lisäksi saat videolla kattavat ohjeet pohjien täyttämiseen sekä vinkkejä oman unelmabisneksen liikeidean tarkentamiseen. Videoilla käydään pohjien täyttäminen läpi kohta kohdalta, laskelman rivi kerrallaan. Videoiden avulla pystyt laatimaan juuri sinun oman unelmabisneksen rahoitus- ja kannattavuuslaskelmat – helposti ja nopeasti.

Kenelle verkkokurssi sopii?

  • erityisesti sellaisille yritystoiminnan aloittamista suunnitteleville, jotka ovat hakemassa starttirahaa
  • muille yritystoiminnan aloittamista suunnitteleville, jotka haluavat apua liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien laatimiseen
  • yrittäjille, jotka haluavat hioa liiketoimintasuunnitelmaansa ja/tai tarvitsee rahoitus- ja kannattavuuslaskelmia esimerkiksi rahoituksen hakemista varten

Verkkokurssin aikana laadit valmiille pohjille selkeiden ohjeiden mukaan oman yrityksesi liiketoimintasuunnitelman ja laskelmat. Rahoitus- ja kannattavuuslaskelmien lisäksi saat pohjan ja ohjeet myös hinnoittelua varten. Hinnoittelutyökalu on suunniteltu erityisesti palveluiden ja digituotteiden hinnoitteluun, mutta pohjaa voi hyödyntää myös perinteiseen tuotemyyntiin ja katteen arvioimiseen.

Verkkokurssin jälkeen osaat mm.

  • laatia liiketoimintasuunnitelman sekä yrityksesi rahoitus- ja kannattavuuslaskelmat
  • osaat hinnoitella palvelusi ja tuotteesi
  • osaat arvioida, paljonko tarvitset myyntiä kannattavaan yritystoimintaan

Lisäksi saat kurssin aikana tietoa käytännön askelista yritystoimintaa aloitettaessa.

Kurssimateriaali on suunniteltu sellaiseksi, että sisältö on helppo ymmärtää ilman aikaisempaa talouden osaamista. Talouden termit selitetään selkeästi ja tavallisin sanoin. Starttirahaa haettaessa tarvittavat itse laadittavat dokumentit syntyvät verkkokurssin aikana. Dokumentit laaditaan valmiille pohjille ja saat neuvot pohjien täyttämiseen.

Palaute

”Miia saa monimutkaisilta kuulostavat asiat tuntumaan ymmärrettäviltä.”

”Talousvalmennus auttoi minua tekemään starttirahakemukseen vaadittavat laskelmat selkeästi ja ymmärrettävästi”

”Miia oli valmentajana erittäin asiantunteva ja ymmärtäväinen.”

”Sain paljon apua liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Oli todella tärkeää saada esittää kaikki kysymykset niin moneen kertaan, että ymmärsin vastaukset”

Vain 3 viikossa saat unelmabisneksesi starttipaketin valmiiksi!

Verkkokurssi alkaa 1.8.2022 klo 10.00.

Kurssi sisältää:

 1. Liiketoimintasuunnitelman laatiminen valmiille pohjalle
 2. Rahoitus- ja kannattavuuslaskelmien laatiminen valmiille pohjalle
 3. Palvelun ja/tai tuotteiden hinnoittelu ja kannattavuuden arviointi valmiin pohjan avulla

Bonuksena kurssi sisältää yhden ryhmäpuhelun, joiden aikana saat vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Vai haluatko VIP-paketin?             

 

Verkkokurssin lisäksi on mahdollisuus saada henkilökohtaista valmennusta. Henkilökohtaisessa valmennuksessa liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat tehdään yhteistyössä talousvalmentajan kanssa. Jos olet ostanut verkkokurssin, mutta haluatkin siirtyä henkilökohtaiseen valmennukseen, hyvitämme verkkokurssin hinnan sinulle täysmääräisesti*.

Huom. henkilökohtaiseen valmennukseen on rajoitetusti paikkoja, joten ole nopea!

Unelmabisnes – VIP starttipaketti

Henkilökohtaisen valmennuksen hinta on 599 €. Tähän hintaan saat talousvalmentajan henkilökohtaisen tuen koko valmennuksen ajan, yhteensä 5 tapaamista (etäyhteyksin). Tapaamisten aikana käydään läpi yrityksesi liikeidea, tuotteet sekä tavoitteesi ja visiosi yrityksen suhteen. Liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat laaditaan yhdessä liikeideasi pohjalta.

VIP starttipaketissa saat valmiit pohjat liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien laatimista varten. Pohjat ovat samat kuin verkkokurssilla, mutta VIP-asiakkaana et täytä pohjia yksin, vaan valmentaja on tukenasi koko ajan. Saat unelmabisneksellesi valmiin liiketoimintasuunnitelman ja rahoitus- ja kannattavuuslaskelmat helposti ja nopeasti ja henkilökohtaisen tuen koko valmennuksen ajan

*Hyvitys myönnetään 2kk ajan verkkokurssin aloituspäivästä lukien.

 

Palaute

”Henkilökohtainen valmennus säästi hurjasti aikaani ja hermojani, sillä jokaisen laskelman termin googlettaminen ja opiskelu itsenäisesti olisi ollut työlästä ja luulen, että siitä huolimatta moni asia olisi jäänyt epäselväksi. Nyt minulla on valmiit laskelmat (jotka myös itse ymmärrän) hakemustani varten ja voin luottaa, että ne ovat vaatimusten mukaiset. Suosittelisin valmennusta kaikille sellaisille aloittaville yrittäjille, joille talouden kieli sekä laskelmien tekeminen itsenäisesti tuntuu vaikealta ja epämiellyttävältä.”

Myöhemmin asiakas laittoi viestiä, että starttiraha oli myönnetty.

Sestertium Consulting Oy palvelee sinua

ma-pe klo 10 -17

Saa taloustulkin parhaat vinkit

Älä jää paitsioon talousasioissa, joten tilaa uutiskirjeemme.